Easy Nordic Socks – Needle 3,5

20,00 kr.

Easy Nordic Socks – Needle 3,5 er til dig, som søger en nem opskrift på sokker/strømper. Opskriften er udarbejdet med et eneste formål, nemlig at den skal kunne strikkes af flertallet. Udover en detaljeret vejledning byder Easy Nordic Socks også på flere størrelser i en opskrift, og henvender sig derfor både til ham og hende. 

Strik Easy Nordic Socks med din favorit pindestørrelse eller strik ud fra det garn du har på lager. Opskriften fås nemlig både til pind 2,5 – 3 – 3,5 – 4 – 4,5 og 5. Uanset hvilken pindestørrelse du foretrækker strikkes sokken/strømpen ens hver gang.

Opskrift beskrivelse

Størrelse 35-38 (39-41) 42-44
Pinde Strømpepinde (3) og 3,5  mm.
Garn Vejledende garn til pind 3,5 – 4 mm.
Garnforbrug 100 g
Strikkefif Ribkant med p 3 mm. for en tætsiddende sok. Ribkant med p 3,5 mm. for en lidt løsere sok. En lidt løsere sok er god til den brede ankel.
Sværhedsgrad Øvet

Opskriften bliver leveret som en PDF, og vil give dig vejledning til, at skabe dine egen Easy Nordic stil!

 

 

Kategori:

Hjemmestrikket strømper og sokker i lange baner – det elsker de fleste! Nordisk strik har udviklet en stømpeserie, som hedder Easy Nordic Socks. Serien byder på en strømpeopskrift strikket på pind 2,5 / 3 / 3,5 samt sokkeopskrift strikket på pind 4, / 4,5 / 5. Opskrifterne på de hjemmestrikket strømper og sokker er nemme, og kan strikkes af de let øvet.